Herkovics Eszter Adria, a Győri Balett magántáncosa kapta az Audi Hungaria táncművészeti díját

Herkovics Eszter Adria, a Győri Balett magántáncosa kapta az Audi Hungaria táncművészeti díját

2021. 11. 14.

Győr, 2021. november 14. – A Győri Balett premierjén jelentették be az Audi Hungaria Minőségi Táncművészetért díj idei győztesét. A vállalat által 2014-ben életre hívott Minőségi Táncművészetért díjat ezúttal Herkovics Eszter Adria, a Győri Balett magántáncosa vehette át kimagasló művészi teljesítményének elismeréséül.

„Mindössze néhány héttel a szponzorációs szerződésünk újabb három évvel történő meghosszabbítása után most ismét a Győri Balett együttesét ünnepelhettük. A táncegyüttes világszínvonalú produkciói, innovatív szemléletmódja és a rájuk jellemző folyamatos megújulás méltán emeli őket a legjobbak közé. Közös szlogenünk, „A minőség összeköt” szellemében büszkén állunk az együttes mögött, és külön öröm számomra, hogy a Minőségi Táncművészetért díjunkkal minden évben egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó táncművészt ismerhetünk el”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

 

Az egymillió forint pénzjutalommal járó díjról minden évben egy háromtagú kuratórium dönt. Az idei díjazott, Herkovics Eszter Adria, a Győri Balett táncművésze a premierelőadás végén vehette át a díjat Németh Kingától, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagjától.

 

Az Audi Hungaria társadalmi felelősségvállalása jegyében támogatja a régió sport és kulturális életlét, valamint számos közösségi és szociális kezdeményezést indít az itt élők életszínvonalának további növelése érdekében. A vállalat 1997 óta támogatója, 2002 óta főszponzora a Győri Balett társulatának.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap