23/11/17

Az Audi Hungaria idén ismét Magyarország és a magyar autóipar legvonzóbb munkahelye

Győr, 2023. november 17. – Ismét az Audi Hungaria vehette át a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjat, melyet az összesített mezőnyben és az autóiparági munkáltató kategóriában elért első helyezésével érdemelt ki. A díj alapjául a PwC Magyarországon végzett online kutatása szolgált, mely több mint 80 000  válaszadó munkahely-választási preferenciáit tükrözi. 

„A munka világa rendkívül gyorsan változik, melyre a munkavállalók igényei is erősen hatnak. Mi az Audi Hungariánál aktívan alakítjuk az autóipari transzformációt, a munkakörnyezetet is, valamint törekszünk arra, hogy a Magyarország legvonzóbb munkaadójaként  munkatársainknak kiszámíthatóságot és vonzó fejlődési lehetőségeket biztosítsunk. Örülök, hogy idén ismét az Audi Hungaria nyerte el a hazai autóipari szektor legvonzóbb munkahelye címet és az összesített kategóriában is az első helyen végeztünk” - mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

a

A PwC Magyarország idén hetedik alkalommal mérte fel, milyen módon ítélik meg a munkavállalók a munkáltatói márkákat, valamint mely szempontok alapján választanak munkahelyet. A kutatás szempontjai a stratégia és jövőkép, munkakörnyezet, anyagi juttatások, egyéb nem pénzbeli juttatások, fejlődési lehetőségek, munka tartalma, munkával töltött idő, emberek és kultúra voltak.

a

Magyarország Legvonzóbb Munkahelye, az Audi Hungaria jelenleg közel 12 000 munkatársat foglalkoztat, mellyel az ország egyik legnagyobb munkáltatója. Beszállítóin keresztül több mint 50 000 ember megélhetését biztosítja a Győr-Moson-Sopron régióban. Az Audi Hungaria személyügyi stratégiájának egyik alappillére a jövő magasan képzett munkaerőutánpótlásának biztosítása, melynek érdekében duális szakképzési rendszert működtet, stratégiai együttműködést folytat a győri Széchenyi István Egyetemmel, valamint jelenleg is több mint 300 gyakornok építi karrierútját a vállalatnál. A vállalat az idei évben Családbarát Munkahely védjegy tanúsítványt kapott a Családbarát Magyarország Központtól, mellyel olyan hazai vállalatokat tüntetnek ki, melyek támogatják a munkavállalóikat családjukon belüli szerepeik megélésében, illetve a munka-magánélet egyensúly megtartásában.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html