23/07/10

Köszönjük, hogy benéztetek hozzánk! – Audi Hungaria Nyílt Nap 2023

Július 8-án, szombaton Győr lett a világ közepe, óriási érdeklődés övezte a rendezvényt. Rekordszámú, közel félszázezer látogató érkezett az idén 30 éves Audi Hungariához, hogy betekintést nyerjen ebbe a különleges, futurisztikus, izgalmas és rejtélyes világba.

A Nyílt napra érkezők bejárhatták a világ legnagyobb motorgyára mellett Európa egyik legmodernebb autógyárát is. Betekintést nyertek a fejlesztéstől a gyártáson át a szolgáltatói területek működésébe is. Megismerhették az Audi jövőbemutató innovációit, a digitalizáció, a robotizáció, az elektrifikáció és a fenntartható technológia legújabb szintjeit. A látogatókat számos interaktív program és nyereményjáték is várta. A Karrier Zónában pedig próbainterjúkon tesztelhették magukat az érdeklődők.

Az esemény igazi családi programként is megállta a helyét, a rengeteg aktivitás között a gyerekek is megtalálták a számukra legélvezetesebb programokat. Sőt, az Audi Hungaria munkatársainak több zenekara is szórakoztatta a közönséget.

Az idei Audi Hungaria Nyílt nap számokban:

ah

A látogatószám megközelítette az 50.000 főt.

ah

Az Expo sátorban bemutatott érdekességek mellett több mint 200 program várta a folyamatosan érkező érdeklődőket.

a

Az átlagos látogatói lépésszám alapján a vendégek összesen közel 700.000.000 lépést, azaz több mint 450.000 km-t tettek meg!

Az Expo sátorban bemutatott érdekességek mellett több mint 200 program várta és nyűgözte le a látogatókat.

a

A Karrier Zónában az érdeklődők „egymásnak adták a kilincset”, a nap folyamán legalább 500 fő vett részt karriertanácsadáson.

ah

A rendezvény szervezésében és lebonyolításában több mint 2000 közreműködő munkatársvett részt.

Köszönjük a hatalmas érdeklődést és reméljük, a következő Audi Hungaria Nyílt napon még az idei hihetetlen számokat is felülmúljuk majd!

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html