23/11/10

CSR Hungary Díjat nyert az Audi Hungaria „Tenni Jó!” önkéntes projektje

Győr, 2023. november 10. – Az Audi Hungaria nyerte el október 27-én az idei Magyar Üzleti Felelősség, azaz a CSR Hungary Díjat a „Legjobb CSR Programért – Közös ügyek – közös felelősség” kategóriában, melynek keretében a vállalati fenntarthatóság és felelősség legjobbjai között díjazták a „Tenni Jó!” önkéntes projektet. A „Tenni Jó!” önkéntes hónap keretén belül több mint 20 különböző önkéntes projektben vettek részt az Audi Hungaria munkatársai segítve a régióban élő rászorulókat.

„Vállalatunknál immár 30 éves hagyománya van az önkéntességnek, számunkra magától értetődő, hogy kiállunk a jó ügyek mellett. Munkatársaink aktív részvétele a „Tenni Jó!” projektben egyértelmű jele annak, hogy az Audi Hungariánál a társadalmi felelősségvállalás nem csupán vállalati stratégiánk egyik alappillére, hanem egy olyan közösség gondolkodásmódja, amely elkötelezett a jópolgári cselekedetek iránt. Hálás vagyok az Audi Hungaria csapatának, ez a díj az ő szerepvállalásuk méltó elismerése“, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

„A „Tenni Jó!” projekt egy olyan kezdeményezés, ahol megmutathatjuk közösségünk erejét, és ezt megoszthatjuk környezetünkkel. Közösségünk az önkéntességben is példamutató”, mondta Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke.

a

A CSR Hungary 2006 óta segíti a felelősségteljes és fenntartható üzleti modellek elterjedését Magyarországon, melyek elismerésére alapították a CSR Hungary Díjat. A Magyar Üzleti Felelősség Díjra pályázó projekteket egy szakmai bizottság bírálja el.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében az Audi Hungaria 1993-as alapítása óta számtalan önkéntes kezdeményezést karolt fel a régióban élők életszínvonalának emelése érdekében.

a

Az Audi Hungaria két éve rendezte meg az első „Tenni Jó!” önkéntesség hónapját, mely során a munkavállalók  önkéntes projektekhez csatlakozhattak nem csak szabadidejükben végzett önkéntes munkájukkal, hanem a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett Pro Bono előadássorozat keretein belül szakértelmükkel és szakmai tudásukkal is támogathatták a régió kis- és középvállalkozásait. Az önkéntesség hónapja alatt a munkatársak többek között iskolákat, óvodákat festettek ki, állatmenhely felújításában vettek részt, időseknek vásároltak be, kültéri és kerti munkálatokat vállaltak, valamint meseolvasással kórházban lévő gyermekek mindennapjait tették szebbé.

a

Idén júniusban a négykarikás márka munkatársai is részt vettek az "Audi Social Day" nemzetközi önkéntes napon. Az AUDI AG által kezdeményezett nap az Audisok társadalmi szerepvállalását ötvözte a vállalat világszerte minden gyártótelephelyén végzett önkéntes munkával. A győri munkatársak ezen a napon összesen 5 projektet valósítottak meg, köztük egy városi szinten működő adományközpont létrehozását, amely októberben nyitotta meg kapuit. Az Audi Hungaria, a Család- és Gyermekjóléti Központ Győr, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr és a Hajléktalanokat Segítő Szolgálat Győr együttműködésével megvalósított győri adományközpont „Fogadó” létrejöttéhez az Audi Hungaria önkéntesei nem csak fizikai munkájukkal, hanem szaktudásukkal is hozzájárultak az adományok rendszerezésére és tárolására alkalmas szoftver fejlesztésével.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html