23/10/12

„Baross Gábor – Győr Gazdaságáért” díjban részesült az Audi Hungaria

Győr, 2023. október 12. – A tegnapi napon a győri zsinagógában tartották a „Baross Gábor – Győr Gazdaságáért” díj ünnepélyes díjátadóját, melyen Dr. Dézsi Csaba András, Győr város polgármestere és Szeles Szabolcs, Győr város alpolgármestere adta át a „Baross Gábor – Győr Gazdaságáért” díjat a vállalat nevében Czechmeister Mónikának, az Audi Hungaria első munkatársának és Les Zoltánnak, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős igazgatósági tagjának. A Győr városa által alapított díjat az Audi Hungaria Győr városa és a térség gazdasági fejlődésében vállalt meghatározó teljesítménye, valamint az oktatás és a kultúra területén kifejtett jelentős támogató tevékenysége elismeréseként a vállalat győri letelepedésének 30. évfordulója alkalmából vehette át. Az Audi Hungaria mellett a Rába Járműipari Holding Nyrt. is átvehette a rangos elismerést.

Az Audi Hungaria 1993 óta meghatározó része a régió és az ország gazdaságának. Mára a vállalat a világ legnagyobb motorgyárává és egyik legmodernebb járműgyárává fejlődött. A vállalatnál évente mintegy 1,7 millió motor és 170 000 autó készül. A motor- és járműgyártás mellett magas szintű műszaki fejlesztés és szerszámgyár működik Győrben, valamint a vállalat kompetencialapú szolgáltatásokat kínál a teljes Volkswagen Konszern számára. Az Audi Hungaria közel 12 000 munkatársával a régió legnagyobb munkáltatója és beszállítóin, szolgáltatóin keresztül mintegy 50 000 embernek biztosít megélhetést.

Társadalmi felelősségvállalása jegyében a vállalat büszkén támogatja a város sport- és kulturális életét, valamint örömmel áll szociális kezdeményezések mellé, amelyek tovább emelik a régióban élők életszínvonalát. A jövő generáció oktatása érdekében a vállalat egyedülálló együttműködést folytat a győri Széchenyi István Egyetemmel, valamint a város képzőintézményeivel.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html