23/10/30

Audi Hungaria: egy évtizede a Minőségi Táncművészetért

Győr, 2023. október 28. – Az Audi Hungaria 2014-ben hívta életre a Minőségi Táncművészetért díjat, mellyel idén tizedik alkalommal ismerte el a Győri Balett egy táncművészének kimagasló teljesítményét. A díjat  Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatóságit tagja adta át az olasz származású balettművésznek, Luigi Ianonne-nak a Győri Balett A skarlát betű premierelőadását követően. 

„A Győri Balett táncművészei minden egyes előadásukkal elkápráztatják a közönséget: nem csupán tehetségük teszi őket kivételes társulattá, hanem a balett iránti szenvedélyük, a művészet irányában tanúsított alázatuk is. Inspiráló, ahogyan évadról évadra megújul a társulat, lépést tartva világunk rendkívül gyors változásaival - ahogy munkatársaink is folyamatosan fejlődnek, új utakra lépnek karrierútjuk során. Idén A Skarlát Betűt láthattuk a színpadon – egy régebbi színdarab sikeres újraértelmezése. Kihívás újragondolni azt, amit egyszer már sikerre vittünk, ahogyan fejlődni is kihívás, mindig újat és jobbat alkotni. Vállalatunk 30 éve aktívan támogatja a régió kulturális életét, és a Győri Balett társulattal szintén hosszú közös múltra tekinthetünk vissza: immár 26. éve valljuk közösen, hogy „A minőség összeköt”. Örülök, hogy idén ismét együtt ünnepelhetjük a tánc világának nagyjait, és szívből gratulálok a Minőségi Táncművészetért díj idei nyertesének, Luigi Iannone-nak”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

 

a

Az Audi Hungaria 2014-ben hívta életre a Minőségi Táncművészetért díjat a kivételes tánctehetségek támogatására. A díjról minden évben egy háromtagú, szakmai kuratórium dönt. Idén Luigi Ianonne, a Győri Balett táncművésze vehette át a díjat. Az olasz származású táncművész 2015 óta tagja a Győri Balett társulatának, eddig többek között az Anna Karenina, a Black To Say Silence és a Carmina Burana darabokban bizonyította tehetségét.

 

Az Audi Hungaria számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, így alapítása óta támogatja Győr és a régió sport és kulturális életét, valamint számos szociális kezdeményezést karolt fel az elmúlt három évtizedben. 

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html