Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb autóipari munkahelye

Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb autóipari munkahelye

2021. 11. 09.

Győr, 2021. november 9. – A tavalyi évhez hasonlóan idén is az AUDI HUNGARIA Zrt. végzett a PwC Magyarország által szervezett „PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj” iparági kategóriában a legvonzóbb autóipari gyártó első helyén, míg az összesített rangsorban a második helyet szerezte meg a vállalat.

„Megtisztelő és egyben egy nagyon fontos visszaigazolás számunkra ez az elismerés, hiszen nap mint nap azért dolgozunk, hogy munkatársaink vonzó munkahelyként tekintsenek vállalatunkra és a legjobb szakembereket nyerjük meg az Audi Hungaria számára. Sikerességünk kulcsa munkatársaink szaktudásában rejlik, így nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink folyamatos fejlesztésre, amelyet magas színvonalú, átfogó képzési portfóliónkkal érünk el. Emellett a versenyképes javadalmazás, a béren kívüli juttatások széles köre, valamint az ergonomikus munkahelyek és a rugalmas munkavégzés egyre szélesebb körű bevezetése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy valóban vonzó munkahelyeket nyújtsunk munkatársainknak. Köszönjük a felmérésben résztvevők bizalmát, reméljük, hogy a jövőben sokukat köszönthetjük az Audi Hungaria csapatában”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

 

A PwC Magyarország az idei munkaerőpiaci-preferencia kutatásában a 16 évnél idősebb diákokat, hallgatókat és munkavállalókat kérdezte meg online felmérése keretében, hogy milyen tényezők és juttatások meghatározóak számukra, milyen elvárásokat fogalmaznak meg a munkaadókkal szemben, valamint melyek azok a hazai munkáltatói márkák, melyek a leginkább vonzóak számukra. A PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díjakat összesen tíz iparági, valamint egy összesített kategóriában osztották ki.

Letölthető állomány

  • Fotó_Legvonzóbb_munkáltató.jpg Letöltés (2,1MB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap