Az Audi Hungaria továbbra is elkötelezett a Győri Audi ETO KC és a Győri Balett mellett

Az Audi Hungaria továbbra is elkötelezett a Győri Audi ETO KC és a Győri Balett mellett

2021. 10. 14.

• A vállalat a következő három évben is főszponzora a Győri Audi ETO KC-nak és a Győri Balettnek
• Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Nagy öröm számunkra, hogy folytatódik partneri együttműködésünk”
• A négykarikás vállalat 2002 óta a Győri Balett, 2006 óta a Győri AUDI ETO KC főszponzora

Győr, 2021. október 14. – Folytatódik a sikeres együttműködés Győr városának kiválóságaival: az Audi Hungaria újabb három évre kötelezte el magát a Győri Audi ETO KC és a Győri Balett mellett. Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke, Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Dr. Bartha Csaba, a neves kézilabda klub elnöke, valamint Velekei László, a Győri Balett igazgatója ma írták alá az új, három éves periódusra szóló szponzorációs szerződést az Audi Hungariánál.

 

„Vállalatunk elhivatott támogatója a művészeteknek és a sportnak. A Győri AUDI ETO KC a világ egyik legsikeresebb kézilabdacsapataként lenyűgöző sikertörténetet ír, míg a Győri Balett a műfaj legjelentősebb hazai képviselője, az együttes a világ leghíresebb színpadjain lép fel. Örömünkre szolgál, hogy további három évre meghosszabbítjuk partneri együttműködésünket. Az Audi Hungaria számára a régió legnagyobb munkáltatójaként alapvetés, hogy hozzájáruljon a régió fejlődéséhez és az itt élők életszínvonalának emeléséhez”, mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

 

Az Audi Hungaria társadalmi jelenléte sokszínű: a vállalat számára kiemelten fontos a jövő generáció oktatása, nevelése, a környezet megóvása, a sport és a kulturális élet támogatása, valamint a nehéz helyzetben élők megsegítése. „Vállalatunknak kezdetektől fogva célja, hogy a gazdasági kapcsolatokon túl, egy szoros, egymást erősítő kötelék alakuljon ki a helyi társadalommal. Büszkén mondhatom, hogy ezt sikerült megvalósítanunk. A Győri Balett együttese évről-évre képes a megújulásra, a fejlődésre, egy olyan magas minőséget és világszínvonalat képvisel, amelyre méltán lehetünk büszkék. A Győri AUDI ETO KC az ország legeredményesebb csapata, ötszörös Bajnokok Ligája győztes, tizenötszörös Magyar Bajnok és tizenötszörös Magyar Kupa győztes. Nagy örömünkre szolgál, hogy mi is hozzájárulhatunk ezekhez a kiemelkedő teljesítményekhez”, fűzte hozzá Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

 

„Az Audi Hungaria neve nem csak hazánkban, hanem világszerte is ismert, éppen ezért a márka nevéhez és az általa képviselt brandhez megfelelően kell nekünk is teljesítenünk. Bízom benne, hogy az eddigi eredményeink mellett a következő szezonokban is méltóképp képviseljük a márkát a pályán belül és azon kívül is. Hosszú múltra tekint vissza csapatunk és az Audi Hungaria kapcsolata, és éppen ezért örülünk, hogy folytatódik 2006 óta fennálló együttműködésünk. Köszönjük a támogatást, büszkén viseljük a továbbiakban is az Audi nevet, és használjuk a prémium gépjárműveket”, mondta Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.  

 

Az AUDI ETO KC női csapatának szponzorálása mellett az Audi Hungaria a névadó szponzora az  Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnoknak, mely 2014 óta otthona a női kézilabda csapatnak, emellett számos magas színvonalú rendezvénnyel színesíti Győr város kulturális kínálatát.

 

“Tradíció és innováció” – hangzik a Győri Balett mottója, mely egyszerre határozza meg az elmúlt időszakot és jelöli ki az irányt. Az együttes célja a folyamatos szakmai fejlődés, a felnövekvő generációk művészeti nevelése és a táncművészetben egy olyan magas minőségű jelenlét, mely unikális mind a hazai, mind a nemzetközi színpadokon. A minőség összeköt, fűzte hozzá Velekei László, a Győri Balett igazgatója.

 

A Győri Balett társulatát 1997 óta támogatja az Audi Hungaria, 2002-ben lett az együttes főszponzora. Emellett 2013-ban a vállalat megalapította a Minőségi Táncművészetért Díjat, amellyel minden évben a Győri Balett egy-egy táncművészének kimagasló teljesítményét ismeri el. A díjazottat egy háromtagú kuratórium választja ki, a Minőségi Táncművészetért Díj mellett magas pénzjutalomban is részesülnek a táncművészek.  

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap