Audi Hungaria: Kölyök KRESZ – Játékosan óvodásoknak a közlekedésbiztonságáért

Audi Hungaria: Kölyök KRESZ – Játékosan óvodásoknak a közlekedésbiztonságáért

2021. 09. 28.

Győr, 2021. szeptember 28. – Az elmúlt héten országszerte a biztonságé volt a főszerep. A Biztonság Hete keretében számtalan programmal hívták fel elsősorban a gyermekek figyelmét a biztonságos közlekedésre fontosságára. Az Audi Hungaria járműgyártó vállalatként elkötelezett a közlekedésbiztonság mellett, ennek szellemében már 2010 óta támogatja a kisgyermekek KRESZ oktatását.

„Az Audi Hungaria aktívan formája a jelen mobilitását, ugyanakkor felelős vállalatként a társadalom közlekedéstudatos magatartását is szeretné aktívan alakítani. Az óvodások  különösen veszélyeztetett korcsoportnak számítanak a közlekedésben, ezért kiemelten fontos, hogy minél korábban megismerkedjenek a közlekedés szabályaival és annak veszélyeivel. Az erre irányuló Kölyök-KRESZ programunkkal a legkisebbek biztonságos közlekedésre nevelését támogatjuk”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és személyzetért felelős igazgatósági tagja.

 

Az Audi Hungaria több mint 10 éve támogatja Győr város óvodásainak KRESZ oktatását, a Vidám Kölykök Közhasznú Egyesülettel együttműködésben. A programban évente mintegy 1 300 kisgyermekek vesz részt, akik a gyalogos közlekedésben a mindennapokban is előforduló helyzetekkel ismerhetnek meg vidám, játékos formában, módszertanában az 5-6 éves célcsoport sajátosságaihoz igazodva.

 

A nagysikerű program kidolgozásához a Győr Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyújt folyamatos szakmai támogatást, az óvodások oktatását a rendőrök gyerekeknek szóló előadásai színesítik.

Letölthető állomány

  • Audi Bisinger Óvoda Kresz oktatás00026.jpg Letöltés (3,66MB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap