750 éves Győr városa – Az Audi Hungaria támogatja a rendezvénysorozatot

750 éves Győr városa – Az Audi Hungaria támogatja a rendezvénysorozatot

2021. 05. 28.

Győr, 2021. május 28. – Az Audi Hungaria 1993-ban 180 lehetséges telephely közül választotta ki Győr városát és telepedett le a kisalföldi megyeszékhelyen. Az elmúlt 28 évben együtt fejlődött város és vállalat, míg mára Magyarország egyik legfejlettebb régiójává vált. Győr idén ünnepli várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. A régió legnagyobb munkáltatójaként az Audi Hungaria számára magától értetődő az a szerepvállalás, mellyel a város lakóinak életminőségének javításához járul hozzá. Ennek szellemében támogatja a város kulturális- és sportéletét, valamint a régió szociális kezdeményezéseit, így a hosszú évtizedes együttműködés jegyében örömmel állt a város által szervezett jubileumi rendezvénysorozat mögé is.

A 2021-es évben Győr városa nagyszabású eseménysorozattal ünnepli várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. E jeles évforduló kiváló alkalmat ad arra, hogy Győr városa felidézze történelmét, megmutassa a győrieknek, valamint az ide látogatóknak az értékeit, művészetét és kultúráját, felelevenítse hagyományait, egyben a fiatalok igényeit is beemelje a tervezett programsorozatba, „A jelenért, a jövőért, de megtartva a múltat” mottóval. A városban számos koncert, helytörténeti kiadvány és országos óriásplakát népszerűsíti és kíséri a jubileumi évet. „Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk az évforduló színes eseményeit. A rendezvénysorozat növeli Győr városának életszínvonalát, és egyedülálló kulturális élményeket kínálnak, nemcsak munkatársainknak, de a város polgárainak is", mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Az Audi Hungaria felelős vállalatként alapítása óta elkötelezett támogatója a régió kulturális- és sportéletének. A prémiumgyártó 2002 óta főszponzora a világhírű Győri Balettnek, 2006 óta a többszörös Bajnokok Ligája és magyar bajnok győztes Győri Audi ETO KC-nek, 2016 óta pedig a Győri Filharmonikus Zenekarnak. Emellett a vállalat számos rendezvényt és kulturális eseményt támogat a régióban: a Győri Nyár zárókoncertjét vagy a pannonhalmi Jazz koncerteket.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap