Az Audi Hungaria negyedszer támogatja a győri kórházat a koronavírus elleni küzdelemben

Az Audi Hungaria negyedszer támogatja a győri kórházat a koronavírus elleni küzdelemben

2021. 05. 05.

A vállalat ezúttal közel 50 millió forinttal támogatja az egészségügyi intézményt

Ezidáig összesen 200 millió forint segítség a pandémiás helyzetben

Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Ebben a kihívásokkal teli, rendkívüli helyzetben kiemelten fontos a segítségnyújtás“

Győr, 2021. május 5. – Az Audi Hungaria immáron negyedik alkalommal nyújt támogatást a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak a koronavírus-járvány elleni harcban. Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a mai napon adta át a közel 50 millió forint értékű támogatást a győri kórház képviseletében Dr. Jávor Lászlónak, a kórház főigazgatójának és Dr. Dézsi Csaba Andrásnak, Győr Megyei Jogú Város polgármesterének.

„Ebben a kihívásokkal teli, rendkívüli helyzetben kiemelten fontos a segítségnyújtás. Ennek jegyében adományunkkal szeretnénk hozzájárulni a koronavírus-járvány terjedésének megfékezéséhez, valamint a sikeres védekezéshez. Mindamellett, hogy vállalatunknál munkatársaink egészségének megóvása érdekében számos védelmi intézkedést vezettünk be, számunkra alapvetés, hogy a régióban élők egészségügyi ellátását is támogassuk ebben a nehéz időszakban”, mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

A csaknem 50 millió forint értékű adomány hozzájárul a Petz Aladár Megyei Oktatókórház Covid19-osztályán az ellátás biztonságának további növeléséhez. A vállalat támogatása olyan eszközök beszerzését teszi lehetővé, melyek segítik a betegek kezelését és ápolását. A koronavírus-járvány kitörése óta a vállalat összesen 200 millió forinttal segítette a régió egészségügyi és szociális intézményeit. A vállalat korábbi adományai a győri kórház számára lélegeztetőgépek, valamint speciális védőruházatok beszerzését tették lehetővé.

„Támogatásunkkal nem csak segíteni szeretnénk a pandémia elleni küzdelmet, hanem egyben megköszönni az egészségügyi és szociális intézményekben dolgozók áldozatkész és kitartó munkáját, akik a nap minden órájában elkötelezetten végzik hivatásukat, mellyel életeket mentenek”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az AUDI HUNGARIA Zrt. a régió legnagyobb munkaadójaként meghatározó szerepet tölt be a társadalomban és felelős vállalatként hozzájárul a régió egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez, valamint a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez. A vállalat rendszeresen adományoz a régió szervezeteinek. A koronavírus elleni védekezéshez hat egészségügyi és szociális intézménynek nyújtott támogatást, továbbá egy Audi Q3 típusú gépjárművet állított a győri Magyar Vöröskereszt rendelkezésére, hogy a szervezet hatékonyabban segíthesse az egészségügyi intézményeket és hatóságokat a koronavírus leküzdésében.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap