Lányok Napja az Audi Hungariánál

Lányok Napja az Audi Hungariánál

2023. 04. 28.

Minden évben van egy nap, amikor a világot meghódítani tervező lányok egyesülnek, hogy felfedezzék a műszaki foglalkozások kínálta lehetőségeiket. Egy nap, amikor fiatal lányok életre szóló inspirációt szereznek a pályaválasztáshoz.

Egy nap, amikor a tudományos, technológiai és műszaki szakmák megnyílnak a lányok előtt. Egy nap, amikor újra és újra bebizonyítjuk, hogy nincs lehetetlen.


Ez a Lányok Napja, a Girls’ Day, egy országos rendezvénysorozat, mely keretében az Audi Hungaria kapui is kitárultak az érdeklődő fiatal hölgyek előtt. Hazánk minden szegletéből, Debrecenből, Gödöllőről, Celldömölkről, Oroszlányból, Székesfehérvárról és természetesen Győrből is 48 kíváncsi, motivált, csillogó szemű, érdeklődő fiatal hölgy érkezett április 27-én az Audi Hungariához a Lányok Napján.

Vállalatunknál bekukkanthattak a világ legnagyobb motorgyárának és az egyik legmodernebb járműgyárának mindennapjaiba, és ha már nálunk jártak, a napi munkából is kivették a részüket. A Profiraumban, azaz a járműgyári oktatóközpontban segítőkész kollégáink segítségével úgy érezhették magukat, mint az igazi szereldei munkatársak. Q3 modellünkre hátsó lámpát és ajtót szereltek fel, műszerfalborítást építettek, TT spoilert csavaroztak, fedélzeti szolgáltatásokat teszteltek. A PHEV élményszigeten pedig megismerhették a nálunk készülő plug-in hybrid modellek gyártási sajátosságait.

A gyárlátogatás során élőben, testközelből tapasztalhatták meg a nálunk folyó mindennapi munkát, így ellátogattak a présüzembe, karosszériaüzembe, és a sétából természetesen a szerelde sem maradhatott ki.

A tartalmas délelőtti és koradélutáni programokat követően pedig olyan hölgyekkel beszélgettek, akik férfiasnak gondolt szakmában bizonyítják nap mint nap rátermettségüket. Hogy lett az eredetileg építészmérnöki pályára készülő kolléganőnk, Roberta IT szakmai koordinátor? Hogy telnek a tolmács és társadalomtudományi végzettséggel rendelkező, fiatal és tettre kész Kriszti mindennapjai IT szolgáltatásfelelősként? Miért érzi azt a gyártástechnológiai tervezőmérnökként dolgozó Zsuzsi, hogy a legjobb helyen van, és lubickolhat a lehetőségekben? Hogy érvényesül számos férfi kollégája között a dinamikus, határozott, ám mégis törékenynek vélt Szandra motorfejlesztő mérnökként úgy, hogy közben doktori tanulmányait folytatja? Többek között ilyen kérdésekre hallhattak inspiráló válaszokat a lányok. Kolléganőink megerősítették őket abban, hogy ha bíznak magukban, és eltökélten követik az álmaikat, akkor bizony senki számára sincs lehetetlen.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail


Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap