Gyártás

A kezdetben egy kis csapattal elinduló motorgyártás mára a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött, ahol több mint ötmillió négyzetméteren 8000 motor készül naponta a Volkswagen konszern márkái, így az Audi, Volkswagen, Seat és Lamborghini modellek számára.

Az első, Győrben gyártott autót 1998 óta megannyi prémium kategóriás Audi-modell követte. Jelenleg a legújabb Audi TT és Audi Q3 járművek tulajdonosai mondhatják el büszkén magukról, hogy autójukban nem csupán győri szív dobog, hanem teljes egészében a magyar munkatársak szakértelmét és keze munkáját dicséri négykarikás kedvencük.

2005 óta Győrben működik Közép-Európa egyik legnagyobb szerszámgyára is, melyben a „Precizitás szenvedéllyel” jelmondat jegyében készülnek szerszámok, gyártóberendezések az Audi szinte összes telephelye számára, valamint olyan alkatrészek is, melyeket a szerencsések egy-egy elsuhanó Lamborghini Aventador vagy Porsche Panamera karosszériáján fedezhetnek fel.

A gyár 2013 óta az autógyártás teljes vertikumát lefedi, melyben munkatársaink tudása és tapasztalata, az a szenvedély, amellyel munkájukat végzik, illetve a vállalat iránti elkötelezettségük teszi az Audi Hungariát hazánk egyik legsikeresebb vállalatává.

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail