IT

Az autóipar digitalizációjának növekedése nem csak az üzleti modelleket és termékeket változtatta meg. Az alapvető folyamatok informatikai támogatásának is lépést kell tartania a digitális átalakulással kapcsolatos új lehetőségekkel és kihívásokkal.

Az Audi Hungaria több mint húsz különböző szolgáltatást nyújt a Volkswagen Konszern több mint 200 telephelye számára. Tevékenységi köre az IT-biztonságtól az SAP-, illetve a non-SAP-alkalmazások üzemeltetésén át a szoftverfejlesztésig terjed, és egyre fontosabb szerepet vív ki magának, miközben napi szinten ezrek munkáját támogatja világszerte. IT tevékenységünk sokszínűsége új célok, szakmacsoportok megismerésére is lehetőséged ad az IT világán belül.  

Feladatunk a világ legnagyobb motorgyárában, Győrben is egyre fontosabb szerepet tölt be: elektromos meghajtásaink gyártásában az IT a gyártás központi részét képezi: tulajdonképpen ez irányítja a komplett gyártást, ezért a folyamat minden elemét digitálisan is leképezték szakembereink. További érdekesség, hogy IT-területünk az Audi neckarsulmi telephelyén lévő Böllinger Höfe számára is számos Service-Hotline szolgáltatást nyújt, ahol többek között a teljesen elektromos Audi e-tron GT-t gyártják. Ezért a fejlesztésekre és a felhőalapú technológiákra is nagy hangsúlyt fektetnek, emellett az aktuális megoldásaik és szolgáltatásaik folyamatos optimalizálásával a jövőben is szeretnének megfelelni az ügyfeleik igényeinek.

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail