Képzések

Az Audi Hungaria számára  nagyon fontos, hogy hogy biztosítsuk munkatársaink folyamatos fejlesztését, képzését, hiszen ez a fenntarthatóság és a jövő a záloga. Mindehhez teret és lehetőséget biztosítunk minden korosztály számára az óvodától a szakképzésen át a felnőttképzésig.  

Munkatársi továbbképzés |  Audi Akademie Hungaria

Munkatársaink kompetenciafejlesztését egy folyamatosan fejlődő hálózatban valósítjuk meg. Ennek alappillérei a képzőintézmények – beleértve a szakképzőiskolákat és az egyetemeket is –, valamint kooperációs partnereink. Az Audi Akademie Hungaria főcélja az individuális fejlődési lehetőségek széles skálájának biztosítása, egy modern és vevő orientált portfólió által, ami lehetővé teszi az egyéni illetve csoportos fejlődési lehetőségeket. A kompetencia-, magatartás- és személyiségfejlesztés lehetővé tétele az Audi Hungária munkatársi igényeinek megfelelően.

Képzési kínálatunk rendkívül széleskörű: Szakmai alapképzés, szakmai kompetenciák fejlesztése, szakmán túli kompetenciák fejlesztése, nyelvi képzések és fordítással kapcsolatos szolgáltatások, szakmai csoportok fejlesztése, digitális oktatás, IT kompetenciák fejlesztése, menedzsmentképzések, szemináriumszervezés.

Duális képzések

Duális szakképzés

Duális szakképzési modellünk meghatározó pillére vállalatunk szakember-utánpótlási programjának. Vállalatunk Magyarországon elsőként, több mint 20 éve indította el a duális szakképzési modellt, melyet jelenleg a Győri Szakképzési Centrummal – Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium, Győri SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum, Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum és Kollégium, Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégium – és az Audi Hungaria Általános Művelődési Központtal együtt működtet. A duális szakképzés keretében a tanulók 14 járműipari, elektronikai, fémipari és gazdasági szakmát sajátíthatnak el az Audi Hungaria Képzőközpontjában.  A képzés első felében a tanulók alapvető szakmai kompetenciájukat építhetik fel az Audi Hungaria modern technológiával felszerelt Képzőközpontjában, valamint megismerhetik az autóiparban alkalmazott gyártási technológiákat és folyamatokat is. Ezt követően az együttműködő partnercégek a képzési szakasz rájuk eső részében a szakmai kompetenciabővítést saját technológiájukhoz igazíthatják.

Az Audi Hungaria duális szakképzésében 2001 óta több mint 2300 fiatal végzett, nagy részük munkatársként kezdte el szakmai pályafutását a győri vállalatnál.

További információkért látogass el a www.audi.hu/szakkepzes oldalra!

Duális felsőfokú képzés

A Széchenyi István Egyetemmel közösen kialakított duális felsőfokú képzésünk a műszaki vagy IT szakok iránt érdeklődő fiataloknak nyújt egyedi lehetőséget járműmérnök, gépészmérnök, villamosmérnök vagy mérnökinformatikus és gazdaságinformatikus szakokon (nappali tagozaton) valamint az MSc angol nyelvű járműmérnöki szakon.

Az oktatás során a hallgatók az elméleti ismereteket az egyetemen sajátítják el, jelentősen megnövelt óraszámú gyakorlat mellett, amelyet az Audi Hungaria tesz lehetővé az egyetemistáknak. Kiemelkedő az egyetem és a vállalat szoros, stratégiai együttműködése, amelynek köszönhetően a képzés nagyon magas szakmai színvonalon valósul meg. Az Audi Hungariánál szakterületi mentorok kísérik a hallgatók gyakorlati képzését, melynek során nem csak a vállalat életébe pillanthatnak be a fiatalok, hanem megismerhetik és elsajátíthatják a nagyvállalati gondolkodásmódot és a konkrét szakmai ismeretek.

Részletes tájékoztatás a felsőfokú duális képzésekről az alábbi oldalon: www.audi.hu/dualis

Audi Hungaria óvoda és iskola

Az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ célja, hogy színvonalas, német-magyar nyelvű nevelést és oktatást, valamint interkulturális találkozóhelyet biztosítson az óvodás- és iskoláskorú gyermekeknek.

Az Audi Hungaria óvoda sok szeretettel várja az óvodásokat:
 

 • Már a legkisebb gyermekek fejlesztése is magyar és német nyelven történik;
 • Életkornak megfelelő nevelés korosztály és anyanyelv szerint vegyes csoportokban;
 • Az iskola-előkészítő program felkészíti az első osztály előtt állókat az iskola világába történő belépésére;
 • Az Audi Hungaria óvoda reggel 7.00 és délután 17.30 között tartja nyitva kapuit
 • Helyben kínált külön foglalkozások a gyermekek részére.

Miért érdemes az Audi Hungaria iskolát választani gyermeked számára?
 

 • A Németország által elismert külföldi német iskola magas színvonalú általános iskolai és gimnáziumi oktatást biztosít, az érettségizettek számára pedig kereskedelmi szakképzést kínál;
 • A 2014/15-ös tanévtől új, kétnyelvű iskolai koncepció alapján a magyar és a német anyanyelvű tanulók közös osztályban tanulnak;
 • Évfolyamonként két osztály várja a diákokat;
 • A tanulók már az általános iskolában elsajátítják a német nyelvet és megismerik a német kultúrát;
 • A bizonyítványok Németországban és Magyarországon egyaránt elismertek;
 • A diákok egy modern, a kor minden igényét kielégítő iskolaközpontban tanulhatnak.

Az intézménnyel kapcsolatban további információk a www.audischule.hu oldalon találhatóak.

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail