Duplázott az Audi Hungaria

Duplázott az Audi Hungaria

2022. 11. 15.

A PWC Magyarország felmérésen vállalatunkat az Év Legvonzóbb Munkahelyének választották az „Autóipari gyártó” kategória mellett az összesített rangsorban is. A november 10-én rendezett díjkiosztó esemény az ünneplés mellett számos érdekességgel is szolgált.

A PwC Magyarország minden évben sajtónyilvános esemény keretében osztja ki az Év Legvonzóbb Munkahelye díjakat. A díjak a PwC munkavállalói preferencia felmérése alapján kerülnek a vállalatokhoz, a felmérésben résztvevők szabadszavas válaszainak összesítése után. A felmérés eredményeit itt mutatják be először nyilvánosan: a résztvevők első kézből kapnak betekintés arról, hogy a friss kutatási eredmények szerint mi számít most leginkább az álláskeresők és munkavállalók számára, valamint arról is, hogy miként változott az ideális munkahelyről alkotott kép a munkaerőpiacon.

Külön öröm számunkra, hogy nemcsak az „Autóipari gyártó” vállalatok között minősült a legvonzóbbnak az Audi Hungaria, hanem ezúttal az abszolút, összesített mezőnyben is.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail


Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap