Profil

Győr gyönyörű barokk belvárosától mindössze pár kilométer távolságra, a város keleti peremén, az Audi Aréna hangos kézilabdasikereitől csupán néhány száz méterre a világszerte ismert négy karika jelzi, megérkeztünk.

Az Audi Hungaria a magyar gazdaság meghatározó szereplője, hazánk egyik legnagyobb vállalata, a magyar járműipar zászlóshajója.

Amit ma az Audi Magyarországon teljesít és képvisel, az túlmutat minden korábbi elképzelésen és terven.

A kezdetben maroknyi csapattal elinduló motorgyártás mára a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött, ahol több mint ötmillió négyzetméteren 8000 motor készül naponta a Volkswagen konszern márkái, így az Audi, Volkswagen, Seat és Lamborghini modellek számára.

Az első, Győrben gyártott autót 1998 óta megannyi prémium kategóriás Audi-modell követte, jelenleg a legújabb Audi TT és Audi Q3 járművek tulajdonosai mondhatják el büszkén magukról, hogy autójukban nem csupán győri szív dobog, hanem teljes egészében a magyar munkatársak szakértelmét és keze munkáját dicséri négykarikás kedvencük.

A gyár 2001 óta rendelkezik saját műszaki fejlesztéssel, melynek tapasztalt és elismert szakemberei elhivatottan keresik a válaszokat egy hatékonyabb jövő eléréséért.

2005 óta Győrben működik Közép-Európa egyik legnagyobb szerszámgyára is, melyben a „Precizitás szenvedéllyel” jelmondat jegyében készülnek szerszámok, gyártóberendezések az Audi szinte összes telephelye számára, valamint olyan alkatrészek is, melyeket a szerencsések egy-egy elsuhanó Lamborghini Aventador vagy Porsche Panamera karosszériáján fedezhetnek fel.

A gyár 2013 óta az autógyártás teljes vertikumát lefedi, melyben munkatársaink tudása és tapasztalata, az a szenvedély, amellyel munkájukat végzik, illetve a vállalat iránti elkötelezettségük teszi az Audi Hungariát hazánk egyik legsikeresebb vállalatává.