Az Audi Hungaria segíti a Vöröskereszt munkáját a koronavírus elleni védekezésben

Az Audi Hungaria segíti a Vöröskereszt munkáját a koronavírus elleni védekezésben

2021. 02. 15.

Győr, 2021. február 15. – Az Audi Hungaria a régió legnagyobb munkaadójaként meghatározó szerepet tölt be a társadalomban és felelős vállalatként segít a krízishelyzetekben. Ennek jegyében a vállalat egy győri gyártású Audi Q3 típusú gépjárművet állít a Magyar Vöröskereszt rendelkezésére, hogy a szervezet hatékonyabban segíthesse az egészségügyi intézményeket és hatóságokat a koronavírus leküzdésében. Az autót Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja a mai napon adta át Kun Szilviának, a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete igazgatójának.

Vállalatunk Magyarország egyik legnagyobb és a legvonzóbb munkaadója, ezért kiemelten fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás. Ennek jegyében szeretnénk hozzájárulni a koronavírus-járvány terjedésének megfékezéséhez, valamint a sikeres védekezéshez. Amellett, hogy vállalatunknál számos védelmi intézkedést sikeresen bevezettünk, szeretnénk a régióban is ebben a kihívásokkal teli, rendkívüli helyzetben segíteni. Nagyra becsüljük a Vöröskereszt munkáját és bízunk benne, hogy az autó rendelkezésre bocsátásával segíthetjük a szervezet munkáját és hozzájárulunk a járvány elleni sikeres védekezéshez”, mondta Dr. Knáb Erzsébet.

A Magyar Vöröskereszt 2020 márciusa óta folyamatosan segíti az Országos Mentőszolgálatot a pandémia elleni küzdelemben. Ezen kívül az autót véradáshoz, szociális tevékenységek végzéséhez és elsősegélynyújtáshoz is fogják használni a jövőben.

Az AUDI HUNGARIA Zrt. felelős vállalatként rendszeresen adományoz a régióban. A koronavírus elleni védekezéshez a tavalyi esztendőben több mint 100 millió forinttal támogatott hat egészségügyi és szociális intézményt a régióban. Ezen adomány olyan eszközök beszerzését tette lehetővé, melyek hozzájárultak az ellátás színvonalának további javításához és megkönnyítették az egészségügyi és szociális intézmények dolgozóinak munkáját.  

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap