Audi Hungaria: véradás több mint 23.000 életért

Audi Hungaria: véradás több mint 23.000 életért

2021. 02. 23.

Győr, 2021. február 23. – Az Audi Hungariánál az elmúlt héten véradó napokat tartottak. A vállalat egészségmenedzsment szakterülete által szervezett véradásokon az elmúlt évek során összesen közel 8.000 munkatárs adott vért.

„Vállalatunknál az önkéntes véradás immár nagy hagyománnyal rendelkezik, amely ebben az esztendőben a koronavírus miatti helyzetben különösen nagy jelentőséggel bír. A járvány elleni védekezésben kiemelten fontos az önzetlen segítségnyújtás, ezért nagyon büszke vagyok véradó munkatársainkra. Hálásan köszönöm nekik, hogy emberéleteket mentenek”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A több mint tíz éve bevezetett önkéntes véradások során ezidáig összesen közel 8.000 audis vett részt, ezzel a mai napig 23.349 ember életének megmentéséhez járultak hozzá. A munkatársak véradása egyben szűrővizsgálatként is szolgál, amivel saját egészségüket is védik. Az Audi Hungaria egészségmenedzsmentje rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a munkavállalók egészsége érdekében átfogó szolgáltatásokat nyújtson. A négykarikás vállalat egészségügyi központjaiban több mint 30 munkatárs foglalkozik a betegek ellátásával és a megelőzés feladataival.

Az AUDI HUNGARIA Zrt. felelős vállalatként hozzájárul a régió egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez, valamint a koronavírus-járvány megfékezéséhez. Ennek jegyében a vállalat rendszeresen nyújt adományt fontos szervezetek számára. A koronavírus elleni védekezéshez az Audi Hungaria az elmúlt esztendőben több mint 100 millió forinttal támogatott hat egészségügyi és szociális intézményt a régióban. Továbbá egy Audi Q3 típusú gépjárművet állított a győri Magyar Vöröskereszt rendelkezésére, hogy a szervezet hatékonyabban segíthesse az egészségügyi intézményeket és hatóságokat a koronavírus leküzdésében.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap