Műszaki Fejlesztés

A Műszaki Fejlesztés területén több mint 550 magasan képzett szakember dolgozik nap mint nap a holnap mobilitási megoldásain. Kompetenciáink közé tartozik a belső égésű motorok és elektromos meghajtások fejlesztése és optimalizálása, miközben termékeinket és innovációinkat összehangoljuk az ingolstadti központban zajló fejlesztésekkel.

A Járműhajtás Fejlesztés komplett fejlesztési projektekért felel, a konstrukciótól kezdve a szimuláción át egészen a járműhajtások járatópadon történő teszteléséig. A terület további fő feladata a különböző  benzin- és dízelmotorok, valamint az elektromos hajtások sorozatgyártásának fejlesztői oldalról történő támogatása. A Járműfejlesztés rendszer- és járműtulajdonságok fejlesztésével foglalkozik, többek között numerikus szimuláció segítségével a virtuális térben. A fókusz a szilárdságtan, az akusztika, a termo- és energiamenedzsment területeire irányul. Emellett a Járműfejlesztés vizsgálólaborjában a motor- és járművizsgálatok, valamint a termékadatmenedzsment és a műszaki megfelelőség területén nyújtott fejlesztési szolgáltatások is meghatározó részét képezik a győri kompetenciaportfóliónak.

          

Fejlesztőközpontunkban valós vevői körülményeket szimuláló motor- és járműteszteléseket is végeznek szakértőink a 17 belső égésű, egy klíma-, hat komponens-, vagy a villamos hajtások tesztelésére alkalmas öt fékpad valamelyikén, de akusztikai vizsgálatokra is három fékpad áll rendelkezésre, valamint egy többfunkciós görgős járműfékpaddal is rendelkezünk. Műszaki Fejlesztésünk folyamatosan új kompetenciák elsajátításán dolgozik, elég, ha az akusztikai és szimulációs vizsgálatokra, vagy a termomenedzsmentre gondolunk. Büszkék vagyunk arra, hogy különböző fejlesztési projekteknél a high-tech kompeteciák esetében hozzánk tartozik a jóváhagyási felelősség.

Az Audi a következő két évben kétszámjegyű eurómilliós összeget, több milliárd forintot fordít az Audi Hungaria Műszaki Fejlesztés területére. A beruházás középpontjában az elektromobilitás és a digitalizáció további fejlesztése áll, például a nagyteljesítményű elektromos motorok és hajtások számára a legmodernebb vizsgálóberendezések üzembe helyezésével.

Csatlakozz hozzánk te is és fejleszd velünk a jövőt Győrből. Tudj meg többet itt: www.audi.hu/fejlesztes

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail