IT

Az Audi Hungaria IT területe felelős a vállalat valamennyi szakterületén lebonyolódó üzleti folyamatainak megbízható és minőségi működésének biztosításáért. Ennek érdekében munkatársaink nap, mint nap a legmodernebb technológiák segítségével támogatják ügyfeleinket feladataik elvégzésében a minőségi szolgáltatások és kiváló csapatmunka jegyében. Munkatársaink kitartóan törekszenek az aktuális megoldások optimalizálására és szolgáltatásaink folyamatos javítására.

Az IT csapata 5 szervezeti egységen belül látja el feladatait:

 • Az IT-Biztonság / Governance terület főbb feladatai közé tartozik az IT biztonsági incidensek kezelése, IT biztonsági projektek bevezetése, Projektek IT biztonsági támogatása. Ezen feladatokon túl itt valósul meg az IT-Controlling ill. az IT-Projektportfolio Management funkció. Az IT nekünk nem csak a kódokat és algoritmusokat jelent, hanem kollégák ezreit, akinek a munkáját mi tesszük egyszerűbbé, gyorsabbá, biztonságossabbá rendszereink üzemeltetésével.
   
 • Business Partner- / Projektmenedzsment terület két csapatra osztható: egyrészt a Business Partner Management tevékenység az Audi Hungária összes üzleti területe számára nyújt ügyféltámogatási szolgáltatást IT projekt portfólió, IT stratégia és koncepció témakörökben. Másrészt a Projektmenedzsment tevékenység az Audi Hungária összes üzleti területe számára projektvezetési szolgáltatást foglal magába olyan projekt vagy részprojekt esetén, amelynek célja valamilyen új IT szolgáltatás fejlesztése/kiépítése vagy meglévő IT szolgáltatás továbbfejlesztése.
   
 • Az Üzleti Tevékenységek Üzemeltetése / Alkalmazásmenedzsment terület többek közt a motor- és járműgyártást támogató rendszerek stratégiájának és életciklusának tervezése, technikai tanácsadás valamint beszállító menedzsment feladatait látja el. Fő célja a szakterületekkel együttműködve megtervezni a stratégia termékek, rendszerek fejlesztési ütemterveit, életciklusát és biztosítani az új szolgáltatások, rendszerek zökkenőmentes átmenetét projektfázisból az üzemeltetésbe.
   
 • Az Infrastructure- / Workplace Services terület feladata az Audi Hungaria irodai és produkciós környezetében dolgozók munkájának informatikai eszközökkel és a hozzá tartozó infrastruktúrával történő ellátása, támogatása. Ez a tevékenység a beszerzésen kívül felöleli az egyes eszközök, szolgáltatások teljes életciklusának követését, az üzembe helyezéstől kezdve az üzemeltetésen át.
   
 • Az Audi Group IT Szolgáltatások terület elsődlegesen az Audi AG megbízásából végez informatikai tevékenységeket, melyeket esetenként kiegészíthetnek a VW Konszern telephelyei vagy más márkacsoportok által megfogalmazott szolgáltatási megbízások is.

Aktuális állásainkat keresd a www.audi.hu/it oldalon!

Ha még több információra vágysz, ismerd meg az Audi Hungaria IT területét videónkból!

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail