Gyártástechnológia-tervezés

A gyártástechnológia-tervezés a gyártási folyamatok legfontosabb alappillére. A technológiák, a folyamatok és a berendezések optimális működése nélkül nem készülhetne el az a több ezer motor és autó, amelyek az Audi Hungariát a világ egyik legnagyobb motorgyárává és egyik legkorszerűbb járműgyárává teszik. Az üzem- és funkcióbiztos működése, a különféle hibák analizálása és kiküszöbölése a mindennapi munkafolyamatokhoz elengedhetetlen.

A gyártástechnológia-tervezés komplex és izgalmas szegmense a vállalatnak, hiszen több terület közös munkáján és együttműködésén alapul: az öntészeti technológiák, a megmunkálás, a motorszerelde, a szerszám- és szériagyártás, a logisztika, a minőségbiztosítás, a karbantartás, a fejlesztés és a projektmenedzsment futnak itt össze.

                

Az Audi Hungaria gyártástervező mérnök csapatának feladata motorgyárunk gyártósorainak tervezése. Felelősségünk a belső égésű motorok és villamos hajtások legújabb generációját gyártó gyártósorok döntéselőkészítő- és előszériás projektmunkái, a széria gyártástámogatási feladatok ellátása és koordinációja, új gyártási technológiák fejlesztése és integrálása. Csapatunk a technológiáknak megfelelően épül fel, külön-külön csapat foglalkozik a belső égésű motorok és a villamos hajtások gyártósorainak tervezésével és ezen belül az itt megtalálható technológiák vizsgálatával és tovább fejlesztésével. A szaktudásnak és érdeklődésnek megfelelően van átjárás és szakmai perspektívaváltás szakterületeink között. Teamjeink általában 10-15 fősek, a Simultaneous Engineering elvek mentén dolgozunk, így több projektet viszünk párhuzamosan. Beszállító partnereinkkel való kapcsolattartás során jellemző a kiküldetés, ami jelenleg javarészt online formában tud megvalósulni, vagy ritkább alkalommal preferált a személyes utazás, mely ebben az esetben pár napos európai beszállító látogatásokat jelent. Normál működés mentén a kiküldetések átlagosan havi szinten jelentkeznek tevékenységünkben. Együttműködésünk szoros az anyavállalat Gyártástervezés területével, így a nemzetközi egyeztetések szintén a mindennapjaink részét képezik.

Nyerj bepillantást videónkon keresztül az Audi Hungaria Gyártástechnológia-tervezés területébe és nézd meg mivel töltik kollégáink a mindennapjaikat!

 

 Amennyiben érdeklődsz szakterületünk iránt, keresd aktuális állásainkat a www.audi.hu/gyartastervezes oldalon!

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail