Beszerzés

A vállalat 2007 óta támogatja a Volkswagen Konszern beszerzéseit. A szériabeszerzés területe, amely a konszern 13 különböző országban lévő 57 gyártótelephelye számára szerez be alkatrészeket, hatalmas forgalmat bonyolít, 2021-ben például elérte a közel 2,5 milliárd eurós forgalmat. Felelősségi körébe mintegy 33 ezer féle szériaalkatrész tartozik, amelyeket Ázsiától Európán át egészen Amerikáig közel 2000 beszállító telephelyről vásárolnak a Volkswagen, az Audi és a Volkswagen Haszonjárművek számára. Mindez hatalmas felelősséggel jár, így ez a kihívás is csak úgy teljesíthető, ha megtalálják az egyensúlyt a gyakorlati megoldások és a hosszú távú stratégiák között. A beszerzésen dolgozó munkatársaink intenzív árképzéssel biztosítják a termékek vevőközpontú ár-érték arányát, és lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy hozzáférjenek az innovációkhoz. Ezenfelül garantálják, hogy a beszerzési javak rendelkezésre álljanak, teljesítve az ügyfelek igényeit és elvárásait

győri beszerzők felelősségi körébe nemcsak a járműalkatrészek tartoznak, hanem nyersanyagokat, berendezéseket, gépeket, munkaruházatot, valamint szolgáltatásokat is biztosítaniuk kell a vállalat mindennapi működése számára. Munkatársaink a területen a következő feladatokat látják el:

  • A megfelelő minőségű áruk, anyagok és szolgáltatások megfelelő áron és megfelelő időre történő beszerzése
  • Beszállítók versenyeztetése
  • Beszállítói ajánlatok kereskedelmi értékelése
  • Ártárgyalások a beszállítókkal
  • Megbízások kiadása és szerződések megkötése
  • Megrendelések követése
  • Vevői reklamációk kezelése
  • Kapcsolattartás a meglévő beszállítói körrel
  • Piackutatás, benchmark.

    

A beszerzők nem régiókra és területekre specializálódnak, hanem termékekre, amelyeknek minden apró jellemzőjét, specifikációját, sőt a gyártási technológiáját is ismerniük kell. Ebből fakadóan munkájuk rendkívül szorosan összefonódik a különböző társterületek munkájával: egy beszerzési döntésnél ugyanis figyelembe kell venni többek között a minőségbiztosítás, a logisztika, a fejlesztés, valamint a fenntarthatóság szempontjait is. Működésük közös irányvonala, hogy hatékonysági és költségoptimalizálási potenciálokat aknázzanak ki. A beszerzési tevékenység konszernen átívelő felelősséget jelent. Ez rendkívül összetetté, ugyanakkor hihetetlenül izgalmassá és változatossá teszi a munkájukat.

A beszerzők tárgyalnak, döntést hoznak, befolyással vannak a vállalat eredményeire. Ahhoz, hogy gyorsan átlássák a folyamatokat, alap elvárás a komplex gondolkodás, akár évekkel előre.

Az Audi Hungaria Beszerzési osztálya az Általános Beszerzésre, a konszernszintű igények kiszolgálására kialakított Szériabeszerzésre, a kelet-európai piacért felelős Regional Office-ra és a Költség- és Értékanalízisre osztható. 

Az aktuális nyitott pozíciókat keresd a www.audi.hu/beszerzes oldalon!

Ha kíváncsi, hogy milyen egy átlagos nap a Beszerzésen, akkor tekintsd meg videónkat!

 

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail