Audi Developer Academy: az Audi Hungaria a Green Fox Academyvel közös IT képzést indít

Audi Developer Academy: az Audi Hungaria a Green Fox Academyvel közös IT képzést indít

2022. 11. 15.

Az Audi Hungaria a nemzetközi junior programozó képzéseket kínáló Green Fox Academyvel indít közös IT képzést.

Az Audi Hungaria az autó- és motorgyártás mellett számos világszínvonalú szolgáltatást nyújt a Shared Competence Center-en (SCC) keresztül a Volkswagen Konszern számára, többek között az IT területén. A magasan képzett, a vállalat által kínált egyedi szolgáltatásokra szakosodó szakemberek képzése érdekében az Audi Hungaria a budapesti székhelyű Green Fox Academyvel közösen indít egy térítésmentes, közel öt hónapos junior programozó bootcamp képzést, mely során a tanulók vállalatspecifikus IT kompetenciákat sajátíthatnak el, majd a képzés sikeres teljesítését követően a vállalat munkatársaként erősíthetik az Audi Hungaria IT szoftverfejlesztői csapatát.

A képzésre sikeresen felvételt nyert jelentkezők egy térítésmentes, online bootcamp keretein belül sajátíthatják el a Junior Full-stack Developer és Junior Cloud Developer szakmák alapjait. A közel öt hónapon keresztül tartó junior programozó képzés mentori keretrendben zajlik, mely során a hallgatók gyakorlatorientált feladatokon és projekteken dolgoznak mentori támogatás mellett. Mi több, a vállalatspecifikus kompetenciák elsajátítását, valamint a munkakörhöz tartozó gyakorlati tudás megszerzését az Audi Hungaria szakemberei is aktívan segítik.  A program részletei a Green Fox Academy oldalán érhetők el. Amennyiben érdekelnek meglévő nyitott pozícióink IT területen, látogass el a www.audi.hu/it oldalra.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail


Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap