Egészségmenedzsment és vendéglátás az Audi Hungariánál

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment terület mottója: "Egészségesnek maradni jobb, mint meggyógyulni...!" A terület célja, hogy segítse és motiválja a munkatársakat egészségük megőrzésében, ezért különböző programokat, kedvezményeket és szolgáltatásokat nyújt számukra.


• Belső egészségügyi ellátás 2 Egészségügyi Központban
• Ingyenes szakrendelések
• Belső Mentőszolgálat (24 órában)
• Fizikoterápia, gyógytorna
• Nyugalompont
• Komplex állapotfelmérés, szűrővizsgálatok (Audi Checkup)
• Védőoltás
• Patika szolgáltatások
• Önkéntes véradás
• Rekreációs programok
• Kedvezményes sportolási lehetőségek
 

Vállalatunk juttatásainak egyik fontos eleme a gyár területén a megfelelő étkezési ellátás biztosítása, melyet munkatársaink kedvező árakon vehetnek igénybe.

Az Audi Hungaria Vendéglátás 12 büfét (ebből 8 melegétel ellátást is nyújt) és 3 éttermet működtet a vállalat területén.

A büfék termékkínálata széles körben lefedi a munkatársak felmerülő igényeit, éttermeinkben naponta változó étlapról választhatnak vendégeink többféle leves, főétel és desszert közül. Emellett vegetáriánus és alacsony kalóriatartalmú fogásokkal is várjuk minden nap az étkezni vágyókat.
Az egészséges életmód szemléletének erősítése vállalatunk egyik fő irányvonala az üzemi étkeztetés terén is, ezért rendszeres tematikus akciókkal, salátabárral, friss gyümölcsválasztékkal, egészséges étrendet támogató termékekkel ösztönözzük munkatársainkat az egészséges életmód kialakítására. A kínálatban megjelennek az egyes ételérzékenységgel rendelkező munkatársak által is fogyasztható termékek, ételek. A szolgáltatás teljessé tétele érdekében a vállalat területén ezen felül 130 melegital-, üdítő- és snackautomata működik valamennyi terület számára elérhető helyen. Az üzemi étkeztetéssel kapcsolatban rendszeresen felmérjük munkatársaink igényeit, melyek alapján folyamatosan fejlesztjük az őket érintő ellátást.
 

Győr, a találkozások városa

Győr egyesíti magában a lükető európai város pezsgését és családias hangulatot! Több mint 130 000 ember népesíti be a barokk utcákat, a csalogató belvárosi teraszokat, akik nemcsak az oktatás és a munkaerőpiac terén találják meg számításaikat, de a szabadidő tartalmas eltöltésére is megannyi lehetőséget kínál számukra a vizek városa – mindezt nyugodt és emberléptékű környezetben.

2010-ben a Kultúra Magyar Városa és a Legsportosabb Város címet is Győr nyerte el. A kisalföldi megyeszékhely nemcsak az élsportolók, hanem a hobbisportolók szempontjából is vonzó, otthonra találnak itt a vízi sportok, a labdajátékok és a tánc szerelmesei is! A kulturális felfrissülésről pedig a Győri Nemzeti Színház, a világhírű Győri Balett, a filharmonikus zenekar, vagy épp a város történelmét felelevenítő korhű múzeumok gondoskodnak, de nem szabad elfeledkeznünk a Négy Évszak Fesztiválról sem, amely egész évben színes programokkal várja Győr lakóit és vendégeit.

A fejlődést szolgálja a város kiemelkedő innovációs tevékenysége, amely nemcsak a dinamikusan fejlődő iparra, hanem a kutatóközponttá váló Széchenyi István Egyetemre is igaz. A megújuló belváros, a hatalmas, igényes sportközpontok, az egyre modernebbé és színvonalasabbá váló egészségügyi rendszer és a város igényeihez igazodó közlekedésfejlesztések is szlogenünket igazolják: A jövő Győrben épül!

Juttatási csomagunk

Vállalatunk körültekintően összeállított és a legnépszerűbb elemekkel rendelkező, többpilléres juttatási csomagja a magyar munkaerőpiacon az egyik legvonzóbb. A juttatási csomag attraktivitását rendszeres bérpiaci igazítással, valamint a törvényi szabályozás kereteit munkatársaink javára kihasználó nem pénzbeli juttatásokkal biztosítjuk.

 • Alapbér + teljesítményfüggő mozgóbér
 • 13. havi bérkifizetés
 • Nyereségtől függő prémium-kifizetés a teljesítmény arányában
 • Rendszeres, piackövető bérigazítás

Az évente kétszer történő személyes teljesítményértékelés során kerülnek meghatározásra munkatársaink személyes és területi céljai, illetve ekkor kerülnek kiértékelésre az előző féléves eredmények.

Néhány pénzbeli és nem pénzbeli kiegészítő juttatás:

 • Választható Béren Kívüli juttatások egyedülállóan széles köre a törvényi szabályozás lehetséges keretein belül
 • Munkába járás és hétvégi hazajárás költségeinek támogatása, szerződéses járatokkal illetve a vállalat szabályozásának megfelelően
 • Lakhatás támogatása: Audi munkásszálló, lakásvásárlási támogatás
 • Kedvezményes autóvásárlási program egyes konszern modellekre
 • Autó lízing program az Audi AG modelljeivel
 • Szakmai- és nem szakmai továbbképzések, tanfolyamok, tanulmányok támogatása
 • Munkatársi kedvezmények partnervállalatainknál
 • Egészségpénztári, önkéntes nyugdíjpénztári számla nyitása, ezek finanszírozásának támogatása
 • Élet- és balesetbiztosítás, hosszú távú gondoskodásra ösztönző elemek
 • Kulturális- és sport események támogatása, kedvezményes jegyvásárlás
 • Munkatársi és családi rendezvények, jubileum
 • Hideg és meleg étkezési lehetőség biztosítása a vállalat területén, támogatott áron
 • Modern egészségügyi központok a vállalat területén , szűrővizsgálatok, fizikoterápia, üzemorvosi ellátás
 • Élethelyzetekhez igazodó lehetőségek igénybevétele (Kismama program, esküvői autó, alternatív foglalkoztatási módok, stb.)

Legvonzóbb Munkáltató

Az Audi Hungaria hat alkalommal nyerte el a Legvonzóbb Munkáltató díjat, ezért folyamatosan törekszünk arra, hogy vállalatunk továbbra is a magyar munkaerőpiac attraktív szereplője legyen.

Hight-tech munkakörnyezet, prémium termékek - munkatársainknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy ötleteikkel könnyebbé, hatékonyabbá tegyék mindennapi munkájukat, munkakörnyezetüket pedig igyekszünk egyszerre inspirálóvá és biztonságossá tenni. A Győrben gyártott motorok, autók világszintű elismertsége közös öröm számunkra.

A minden szinten átívelő csapatmunka kiemelt szerepet kap az Audi Hungariánál: teamek, területek és telephelyek működnek együtt nemzetközi környezetben a közös sikerért. Az összetartást mutatja, hogy kollégáink szívesen résztvesznek a vállalat által szervezett közösségi programokon, de a munkahelyen kívüli kikapcsolódáshoz is partnerre lelnek egymásban.

Stabil, biztos munkahelyet teremtünk minden korosztály számára, kiszámítható jövőképet biztosítunk és támogatjuk a hosszútávú célokat - legyen szó akár szakmai fejlődésről, akár a magánéletről.

Munka és magánélet

Az Audi Hungaria a pályakezdő fiataloknak és a családos szakembereknek is igyekszik minden feltételt biztosítani ahhoz, hogy a lehető legkönnyebben tudják összehangolni szakmai és magánéletüket.

Vállalatunknál fontos értéket képvisel a család tisztelete. A különböző foglalkoztatási formáknak köszönhetően a vállalat igyekszik minden lehetőséget megadni arra, hogy a kisgyerekes szülők, visszatérő kismamák is jól érezzék magukat, könnyen integrálódjanak a mindennapokba. A részmunkaidő, távmunka ma már egy gyakran alkalmazott foglalkoztatási forma. A színvonalas oktatásért, a kéttannyelvű (magyar-német) kompetenciák kialakításáért az Audi Hungaria Óvoda és Általános Iskola felel, amely a szülők munkarendjéhez alkalmazkodva hosszabbított napközivel várja a gyerekeket.

Családi, baráti társaságoknak évente többször szervezünk közös programokat, kedvelt szórakozás a főzőnap, a gyerekek pedig leginkább a Mikulás-napi és húsvéti rendezvényekért rajonganak. Emellett vetítésekkel, koncertekkel, kiállításokkal és szakmai előadásokkal is színesítjük kollégáink és családtagjaik mindennapjait, amelyeken a részvétel ingyenes.

Személyre szabott fejlődési lehetőségek

Az Audi Hungaria számos karrierlehetőségeket kínál az elhivatott, céltudatos és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársainak. A fejlődés lehetséges irányai az egyéni kompetenciáktól függenek.

A vezetői ambíciókkal rendelkező, felelősségteljes kollégáknak szól a belső vezető-utánpótlás programunk. A program célja, hogy a vállalat menedzsment pozícióinak egy részét vezetői ambíciókkal rendelkező, felelősségteljes és az Audi Hungariát már jól ismerő munkatársak tölthessék be. A vezetővé válás útján a kollégáink 1-3 évig tartó, egyéni és csoportos fejlesztésben vesznek részt, hogy szakmai tudásuk és tapasztalatuk mellett vezetői készségeik és képességeik is jó alapokkal rendelkezzenek az új kihívások sikeres teljesítésében. Hiszünk abban, hogy szakterületük és személyügyi részlegünk folyamatos támogatása és visszajelzése mellett akár stratégiai szintű vezetőkké is válhatnak.

Az igazi szakmai elmélyülésre a specialista munkakör nyújt lehetőséget. A stratégiai jelentőségű szakterületek jelölik ki a meglévő kollégák közül azokat a magas tanulási hajlandósággal rendelkező munkatársakat, akik a külső munkaerőpiacról nehezen megszerezhető tudással rendelkeznek. A specialisták feladata többek közt a konszernen belüli trendek, technológiák elsajátítása és adaptálása az Audi Hungaria irányába.